Kunst anders bekijken…

RondleidingGW-2

Kunstaankoop-advies, Collectiebeheer-advies of Museumrondleiding

Als kunsthistoricus sla ik een brug tussen het kunstwerk en de kunstkoper, verzamelaar of museumbezoeker. Is kunst lastig, moeilijk of ingewikkeld? Ja, vaak wel. Leren kijken en door de eigen associatie de vrije loop te laten is altijd een goed begin. Dat zetten we af tegen de bedoeling van de kunstenaar of de eventuele functie van het kunstwerk.

Als kunsthistoricus adviseer ik zowel instanties met een eigen verzameling als particuliere collectioneurs. Kunst is een emotionele en financiële investering, ik help u de juiste balans te vinden. Daarnaast geef ik lezingen en ben ik in enkele musea actief als rondleider/museumdocent. Op aanvraag ontsluit ik collecties voor groepen en particulieren met een zeer uiteenlopende achtergrond: buitenlandse kunstliefhebbers, vakgenoten uit musea in binnen- en buitenland, of heel ‘gewone’ museumbezoekers, want kunst is voor iedereen!

 

 

Wilt u ook een keer rondgeleid worden, een lezing laten geven of geadviseerd worden door Geertje Waanders? Maak dan een afspraak:

Button-reserveer


 

Bezoek een van de volgende publieke optredens van Geertje Waanders: